The day today!

Hey beauty blogreaders ♥ Allt bra med er? I hope so! Idag så vart det precis som önskat, solen sken hela dagen och vi kommer få en jätte fin kväll här hemma! Vilket känns lovley :)

Så idag blev det en perfekt ute dag med sol och 27+ grader om inte mer, idag jobbade jag på brännan och jag ska dela med mig om ett awesome tips som jag ska berätta lite senare hemliiis ^^

Just nu har jag datorn framför mig på lägsta batteri nivå & trötta ögon! Imorgon blir det ingen bloggning på hela dagen på min sida den kommer lite mer mot kvällen om jag orkar, ber om ursäkt för det! Hoppas "C" börjar blogga snaaaaart :D

aja

Have a awesome sunday peeeps! ♥ :D


God morgon!

Just nu kurrar magen i väntan på frukost, ska nog gå och hjälpa tilll när mina fingrar vill sluta skriva. ;)

Idag så är det lite finare väder vilket jag tackar för! Om solen kämpar sig fram lite till så kommer det bli kanon fint, så nu är det bara att hoppas!

Idag känner jag om vädret tillåter att det blir en skön dag ute i solen all time och en joggingtur lite mer mot kvälls kvisten!

Ska fixa lite hit och dit nu innan också, så vi får se om jag kommer ut eller inte. Det lär märkas på bloggen iallafall så det är lungt. ^^

Vad ska ni hitta på idag? :)


anima sana in corpore sano

"En sund själ i en sund kropp"

Nu när vi är lediga (det flesta av oss) så har vi en mängd av tid att ligga och slappa och roa oss, men glöm inte att ta hand om dig själv! Att vara ute och springa ungefär en gång i veckan för att hålla igång istället för att ligga hemma hela tiden, springer man och tränar märker man snabbt en skillnad man blir piggare och kroppen är på din sida istället för att vara emot dig, försök att springa en gång i veckan minst så kommer du märka en stor skillnad till slut! :) Om du dricker en massa vatten så märker man också en skillnad det sägs att vatten är bra för allt på vår kropp hår som hud, och man måste ju alltid få vätska?

Ät också gärna en massa goda frukter! Det är inte svårt att hitta sin favorit när det finns så stort utbud av en massa olika frukter från hela världen över!

Träna rätt, äta rätt, sova rätt!
Då märker man en skillnad, det blir ett piggare gladare och sundare du! Jag menar defenetivt inte att man ska träna för mycket och äta för lite!! Utan att man äter så mycket man vill och tränar så mycket man vill och inte bara äta frukt osv, lär er att älska er själva och se höjdpunkterna med just dig :) det finns ingen i världen/universum som är eller ser exakt likadan ut som dig, så live love laugh dude!

Men nu om man ska köra igång på träning så kanske vissa vill ha lite snygga kläder att visa sig i när man sportar?
Åhh jaa, vi tänker på allt babes!


Solid Terry Cover Up Nike Sportswear Linnen Lila/Vit
Vem vill inte sprina i en dö snygg jumpsuit? From: Sportamore



4" 2-In-1 Tempo Short Nike Shorts Lila/Silver

Sportamore.

Tee With Gatherings Casall T-shirts Gul
The colour of the summer. Sportamore.


Air Pegasus+ 28 Nike Skor Lime/Blå/Vit

Knalliga färger, yes sir det gillar vi! From: Sportamore



En snygg men framförallt bekväm sport BH, är välbehövligt när man ska ut och springa t.e.x.! Från: StayInPlace
Tips: Kör på knalliga färger, det piffar upp vad som helst!




Detta räcker för ikväll, nu stänger vi sportstugan! ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll kära läsare!


Bloggar

mera om någon dag eller så, när jag har tid så kommer bloggen i första hand :) hittade ingen inspiration så det blir till att stänga av datorn och gå och vila tror jag känner att det skulle behövas!

Som sagt jag bloggar när jag har tid! Så det får bli en liten paus från min sida för jag har inte tid till bloggen, men när tiden kommer då är det självklart bloggen som gäller! :D

Vad ska ni hitta på i veckan något speciellt eller bara ta veckan med ett leende på läpparna? ♥


Ha det bäst nu så ses vi, eller hur sötisar?


Fashi♥n in our ♥

Just nu har jag svarat på lite kommentarer och sådant, idag är det fortfarande ingen kul dag! Det är segt och man vet inte riktigt vad man ska göra när det är grått och mulet, hoppas att solen kämpar sig fram emot eftermiddagen :)

Men tills dess så uppdaterar jag så mycket jag kan! Tycker det är super kul och det gör även att ni får bra läsning/uppdatering! Men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om men jag söker inspiration så återkommer jag med det jag hittar! :D

Som sagt har jag ingen aning om vad som händer idag, jag tar dagen som den kommer med lite nypa salt!

Tills dess får ni ha en underbart fin dag, glöm inte att kika in på bloggen! ♥


/F


R E A

Har du fortfarande inte hittat ditt favorit sommar plagg? Just nu på alla affärer är det mer eller mindre rea! På massa snygga kläder skönhetsgrejer och mycket annat! Det är ett grymt tips, för vem älskar inte rea?

Om man har tid och speciellt ögon vid allt som är mindre bra finns det alltid något bättre! För kanon pris! Det är ju bara för underbart, inte sant?

Gå ut på stan och spana efter snygga rea fynd! Jag blir alltid lika glad näe jag har hittat något riktigt snyggt på rea då blir det ett leende på läpparna när man har en kasse med grymt fynd i handen! :)
 Men nu till




Vilken affärs rea gillar du mest?



Frågor & svar

Vi har fått några frågor om våran header/design om vi gjort den själv osv, så här kommer svaren!

Våran design & header är gjord av "C"! Så mycket mer vet jag inte om hennes idé eller något sånt det har jag ingen aning om faktiskt. Så hon får svara lite bättre när hon ser detta! :)

Men nu har vi haft denna fina header/design så om någon vecka eller så, så kanske det kommer upp en ny! Så håll ögonen öppna.. ;)




Har ni fler frågor som är obesvarade så får ni mer en gärna ställa dem i vår blogresponse sida som ni hittar i menyn!



-

Hej kära läsare! Idag är det inte så fint väder så idag blir det en tråkdag mulet & trist! Men då kommer det bli mycket uppdatering här hoppas jag!

Uppdateringen har inte vart den bästa och det vet vi gott och väl! Men nu så skriver jag iallafall.. :)

Det var lite om dagen idag då!

Vad ska ni hitta på denna dag awesomes? :D


Wishlist !

Tjo tjo ! Vi tänkte skriva en Wishlist. Alltås våra Wanties !
C's wanties :
Vinröda Converse

Xperia X1
Varför jag vill ha Converse: Gryymt snygga med vinrött + att jag behöver verkligen nya! Jag har vita men jaaa...
Varför jag vill ha en ny mobil: För att min förra gick sönder och nu har jag någon jätte  gammal mobil som knappt funkar -.-'

F's wanties:


Ett par snygga stuprör är alltid rätt till hösten! (Som ni har fått hört några fåtal gånger nu ;)

En ear cuff som piffar upp vardag som fest!

Och det absolut bästa en underbar onepiece till hösten & vintern att bara mysa mysa mysa i!

Detta är det som finns på min wishlist! ♥



Hejdå


Beach baby!

Äntligen kommer vi tillbaka till de härliga sommar inläggen! :)

I say inspi you say ration ♥
Evrything from




Höst 2011. (Del 4)

Jag tänkte skriva av mig om hösten 2011. Sedan så kommer det inte bli mycket mer om det för en vi är vid den årstiden! Men det är bättre att börja för tidigt en försent, inte sant?



HÖST 2011

60 tals inspirerat! Mocka fransar och konjaks färg. Följ mottot "våga vara färg, våga vara du" men nu i den murriga stilen. Senaps gult konjaks färg lila, svart & grått är några exempel på det typiska höst färgerna!

I höst kommer bältet stå i centrum gärna lite större i skinn & mocka!

Skinnjackan är fortfarande grund nummer 1 för en lyckad mode höst, för både herre som dam!
Halsdukarna hänger kvar denna höst också. Gärna grovt stickade eller lite minde som är små och vävda med mönster, satsa helst på den som är rundstickad!

hösten och vintern kommer vara den mest välklädda vi sett på länge genom våra år. Det vill säga att du (som vanligt) bär exakt vad du vill och våga dig gärna på nya saker!
det kommer leverera genomtänk mode i högsta grad, så det är mer upp till dig att hitta dig själv och go all in!

Det kommer bli totalt välmatchat eller totalt omatchat.

Har du några frågor mer om hösten så är det bara fråga, vi svarar så bra vi kan!


På min wanties ser ni

Ett par snygga stuprör i grym tvätt (fortfarande)

En ear cuff som piffar upp vilken outfit som helst även till hösten!

Ett par kängor/boots
En snygg höst väska

Change of plans

Det vart inte riktigt så som jag skrev om dagen imorse, Efter lite regn kom lite mera regn. Men ni vet efter regn kommer solsken! 

Så solen låg på hela dagen med massa värme och mys! Jag satte mig till ro och redigerade några bilder & fixade sen så efter några timmars hard work (fast..) Så gick jag ut med lite huvudvärk och chillade! :) Vilket var allmänt skönt! 

Sen vart det att städa lite och tyvärr hålla mig så långt borta från datorn som möjligt för att få bort huvudvärken vilket funkade sådär! Men nu känner jag att min huvuvärk gått över nästan iallafall! Men det finns så mycket värre saker en huvudvärk så jag lider verkligen inte utav det direkt!

Så det är ju otroligt skönt. Just nu är det paus på Sommarkrysset så passa på att uppdatera lite fast jag sitter inte och kollar så jätte mycket direkt. Sitter och leker med Photoshop och det är super kul att få knepa & knopa med bilderna whoop whoop love it love it like it like it!! Nu ska jag mumsa lite godis & vattenmelon!

Hoppas ni får en fortsatt fin lördagskväll eller försöker få det! Ha det bra så ses vi senare ikväll eller imorgon. :)

Peace ♥

Höst 2011. (Del 3)

H&M DIVIDED, Min favorit avdelning på H&M!

Fall in love in your new fall clothes, in evry store er seen them in evry journal we read about it. But only you can do it real and love that you wear it's almost fall two thousand and eleven what stops you? ♥




With love and peace

God morgon!

Sovit gott? :) Det har jag gjort! Vart godnatt direkt igår orkade faktiskt ingenting efter det där sjukt långa inlägget. Jag kan säga att det var 34 uppladdade bilder men ändå finns det mer att visa! :D Vilket bara är bra, right? ♥

Idag är inte vädret det finaste. Det kunde i varje fall se bättre ut! Så min dag går åt till att redigera bilder fixa lite & sånt!

Vad ska ni ha för er idag? :D


Höst 2011. (Del 2)

s höst katalog smet ner i brevlådan för några dagar sedan vilket gillas väldigt mycket kärlek till H&M ♥
Så jag tänkte visa lite hur hösten på H&M kommer se ut!
Mina jeans wanties finns i H&Ms nya katalog så sjukt snygga!! ^^


Spännande!



Myyyyys! ♥






Efter detta inlägg som tog flera timmar att ladda upp bilderna (känns det som) och som det inpricip gjorde. Lite tröttsamt men allt för er såklart! :) Så nu blir det till att gotta sig med några jordgubbar sen blir det sängen om inte det bli natti natti direkt! Så får ni läsa mera imorgon eller nästa dag :p

GODNATT FOLKET SOM LÄSER SOVGOTT. PEACE! ♥



Detta vill du knappast missa!

Vill du bli veckans blogg hos SARAH TJULANDER ♥!? Gör du som vi och säg "Jag är med" för chansen att bli veckans blogg du kommer direkt till inlägget HÄR! Skynda er om ni vill få chansen att bli veckans blogg hos snyggaste Sarah Tjulander, vem vill inte bli det liksom!?

Lycka till sötnosar! :D ♥


My wanties!

1. En ear cuff, trendtips: Man behöver inte säga så mycket mer den piffar upp vilken outfit som helst, och kan bäras utav alla även du som inte har hål i öronen.  Ear cuffen på bilden är från juveliasmycken! Jag tyckte att denna ear cuff var söt som socker! :))

2. Ett par snygga stuprör nu till hösten är så rätt på min wishlist! Det är så vanligt men blir så snyggt! Med rätt tvätt & rätt passform kan det inte bli mycket bättre! Jeansen på bilden är från Ginatricot. :)



Vilka plagg är dina wanties? :D

Ha en bra dag allihopa live love laugh! ♥


Juveliasmycken

a
Du hittar en massa snygga smycken på juveliasmycken.se nu har hon fått in massa nya & ger oss 10% rabatt! Hur bra är inte det? :D Så skynda och hitta dina nya höst favoriter, kanske? ;)

Hoppas du hittar något fint att bära! :D ♥


Rätt i

VIRKAT
Sommarens trend som varar ännu, har du inte hittat ett virkat plagg ännu? Dags att göra det tycker jag!

Det finns mängder av affärer som bjuder på heta linnen speciellt!

Virkat ger dig en avslappnad och alldeles underbar look. Finns på cubus & H&M också till ett bra pris!

Så skynda och hitta ditt nya favorit plagg

Virkade wanties / Inspiration

TrendCrochet

Bilden är från CHICY , men det här är mera spets saker en virkat men riktigt heta ändå!



Mera hippie style, väldigt söt till ett par snygga jeans shorts, brun väska & boots! Det gäller att tänka ett steg längre med faaashion ♥ från BikBok

Lite inspiration hittade inte så mycket eftersom att trenden är tagen med storm och det mesta är utplockat! Så skynda dig om du vill ha en virkad favorit i sommar!!




Höst 2011.

Det känns ganska meningslöst att sitta har och prata om hösten när den underbara sommaren är här..
Men bättre för tidigt en försent.

Höstens ledord:

Det är fortfarande ganska mycket färg, men i mera murriga nyanser så pensla gärna på lite lila eller orange på naglarna i höst. Självklart en massa andra murriga skönheter! Stickat är verkligen något som också kommer tillbaka! Höst handlar om mys den mesta delen, mysiga (eller jobbiga..) regniga dagar kryp ner i dina nya höstfavoriter och värm värm värm!
H&Ms höst kollektion:

Upplev höstkänslan i Two sides to a story på hm.com. Se den idag och bli inspirerad!

 



Inspiration for you guys! 


På onsdag eller torsdag så ska jag vara med "C" och det känns som om det var år sedan vi träffades, så det ska bli jätte skoj :D! 

Sorry för den dåliga uppdateringen men det är sommarlov & vi ska blicka framåt!


The old shit turns to de new thing!

Har ni som många andra massa gamla smycken osv.. Varför inte göra det gamla till det nya? 
Så det är det jag har gjort idag rensat gamla smycken & gjort nya smycken av det!

Det vart lite halsband & armband iallafall. Ska snart sätta mig och pilla med ett nytt fjäder örhänge! GILLAAAA!
Halsbanden,

Min egna design FET COPYRIGHT don't touch my pic!



Copyright! Min egna design



Dålig bild.. Copyright!! Min egna design



copyright! My own design!

Orkar inte lägga upp allt men det är lite halsband och sånt som ska säljas också, wish me luck! ;)
Armbanden,
Sommarsnygga armband, som funkar varje sommar! De flätade läderarmbanden!



Copyright egen design eget tänk!

Så lite så kan smycken se ut det gamla blir det nya, läderarmbanden var massa olika halsband & skit innan! Hhaha! :D


The lovley basics

Allt man gör nästan, behöver en bas..
När man lägger ögonskugga kan det vara bra att ha en ljus bas som första steg t.e.x..
Men nu till bas kläderna!

Något jag speciellt gillar är Bik Bok's basics
allt från lilnnen till tröjor som leggings.
Jag har själv linnerna som är lite längre i modellen och är jätte nöjd med dem, köper nästan aldrig andra linnen ;) hehe.. Och det finns så stort utbud av en massa olika färger och ganska många olika modeller, och det gillar jag speciellt att det finns en färg eller modell som passar till just alla!

Min basics hörna från bikbok



Olika modeller så som olika färger :) de bästa linnerna helt klart! Jag har även några par till men från andra affärer osv..

Priserna ligger på: linnerna 99:- för tröjorna 149/199:- (tror jag) kommer inte ihåg exakt men nåt sånt! 

Allt bra med er annars läsisar? 
Btw, inte för att ni bråkar svara, haha men hoppas allt är bra med er :)




Vinn en ZIPERALL! Hos mmeeli.se

Min stora dröm, att vinna en ziperall! Jag är med och tävlar på den här snygga tjejens blogg MELI, om chansen att få vinna en ziperall! Det skönaste man kan tänka sig på vintern när det är lite kyligt eller när man är sjuk eller när man bara vill ha den högsta mysfaktorn som finns!

Jag är med och tävlar. Och tycker att ni också ska gå med! Den här chansen får man inte varje dag!

Puss o kram :)

Btw: Vad ska ni hitta på idag sötnosar?

/F



Hett i sommar/höst !!!

Nu har det kommit en ny jätte snygg het sak... FJÄDEREXTENSION !! Så snyggt och ser verkligen villt och ursnyggt ut!
Fjäderextensions är handplockade äkta fjädrar som man sätter fast i håret! Ursnyggt tycker jag och det är verkligen hett med fjädrar i sommar/höst. Såhär se Fjäderextensions ut:
Det här är en "provdocka" som dem har satt Fjäderextensions i. Tycker det är super hett villt och verkligen urballt! Lite tjockare fjädrar där uppe och längre neretill.
Och oroa er inte, det är ÄKTA fjädrar och det är INTE djurplågeri! Om det var djurplågeri skulle jag aldrig tipsat om det ;)
Men Fjäderextensions finns att köpa HÄÄÄR (kosmetikan.se)

Här är några av mina Favorit Extensions:
Feather Extensions Green
Feather Extensions Green
Gröna Extensions, men just nu så finns dem INTE i lager på Kosmetikan.se
Feather Extensions Hot Pink
Rosa, finns i lager
Feather Extensions Orange
Orange, finns i lager
Feather Extensions Teal
Turkos, finns i lager
Feather Extensions Red
Feather Extensions Green
Feather Extensions Green
Feather Extensions GreenRöda, finns i lager. Och nu min favorit:
Feather Extensions Purple
Lila! Så snyggt. Men dem finns INTE i lager.
Slingorna säljs styckvis 49 kr för en slinga alltså.
Och när man köper så följer det med en beskrivning men jag kan skriva i bloggen oxå ;)
HUR GÖR MAN?
Ta ut en cirka tre millimeter bred hårslinga där du vill att fjädern ska sitta. Med hjälp av ett verktyg så trär du igenom en pärla så att den sitter runt om slingan. Därefter stoppas fjäderns fäste in genom pärlan, så att den hamnar där tillsammans med hårslingan. Pärlan omringar då fjädern och din egen hårslinga. Till sist andväder du en tång och plattar till pärlan. Då är den på plats!

Och tyckte du nu att det verkar jätte fint o roligt med fjäderextensions men fattar inte allas hur man gör det själv? Så gå till: Salong Cupcake Hairstyling i Stockholm. Där tar dem ungefär 150 kr per fjäder men väljer man att sätta in fler en 4 fjädrar så får man dem för 120kr/st.
Och Fjädrarna kan: Tvätta, plattas, lockas med låg värme, och fönas. Men borsta håret försiktigt med tanke på fjädrarna och om man sköter fjädrarna bra så håller dem till cirka 2-3 månader.
Det var ett HETT tips ! Puss & Kram!

Vardags chic! Accessoarer är temat.

Från: Lindex, Modekungen, Sportamore & StyleByTyra

Ett tips smart start: Prova er fram, inte bra att bara dra på sig en massa accessoarer det kan lätt bli fel! Prova er fram och rådfråga gärna en kompis eller någon i familjen om det ser bra ut. Det ska aldrig vara för mycket!

I collaget ser ni ringen? Som är i 4 delar. Är det kanske vår nya trendvåg, den nya "Dubbelringen"...

Vi får vänta & se!


Accessoar gör mig underbar!

Just nu har temat på min sida blivit mycket accessoarer, men det är bra att variera lite! 
Så nu har jag tänkt och visa lite inspirations collage
Olika stilar m. olika smycken som piffar upp!
Vi startar med Bohemiskt!

ENJOY!







Från: H&M, Modekungen, Bik Bok & Hedbergs guld.
Bohemiskt.

Är en stil som många andra. Ledord till bohemisk stil är lager på lager, fint och slappt på något sätt! Jag gillar den, men inget jag brukar använda eller ha på mig..








En mycket liten sak, kan göra stor skillnad.

Så som rubriken lyder, det kan vara en ring, halsband, något alldeles extra med håret. Eller varför inte grymt snygga solglasögon! Som piffar upp vad som helst när som helst trötta ögon, solen eller om du bara vill ha en snygg extra accesoar om det fattas en prick över i:et inte längre!

Pilot brillor buddy holly, ray ban osv osv! Massa olika, men det finns 1 som passar just perfekt till dig!
Kanske någon av dessa?








Från:  H&M, Ginatricot & Lindex.



ACCESSORIZE YOURSELF

From: Glitter, ur & penn och StyleByTyra

Hetaste objektet till dina öron! Helt klart ear cuff! Piffar upp vad som helst, när som helst!
Hoppa på trendvågen du också. Även om du inte har hål i öronen så finns det en ear cuff för just dig!

I sina coola kombitioner en massa olika mönster/kedjor så står de högst upp på måste ha listan!

Till fest som vardag, till solsken som regn! De perfekta örhängerna i alla lägen! Så snyggt!


We are "all stars" in the coverse world.

↑ Jo, rolig rubrik! Ett citat jag kom på när jag försökte skriva något vettigt till er.

Mitt huvud går tomt på idéer just nu.. Alla bloggare har dåliga dagar. Minst sagt!

När jag inte kommer på något mode vettigt skriver jag om min dag istället.

Den här dagen har gått otroligt fort utan några märkvärdigheter, jag har vart allmänt seg hela dagen och sånt. Försökt blogga men inte kommit på något, dålig blogg dag idag som jag sa. Vädret har varit knas därför har det inte funnits mycket att göra.

Jag känner nu att det här inlägget vart väldigt oseriös & onödigt!

ÅTERKOMMER med roligare historier! Håll ögonen öppna :)


Massa

idéer for you guys! Som inte ni har fåt tagit del av ännu, dom kommer när jag börjar blogg på riktigt igen! :)

Btw, försökte göra en mobil blogg igår. Det gick... sådär!

Har de gott människor!

Bloggpausen är tyvärr inte över på min sida..

PEACE

Från 54 till 1

Ja, Statistiken har sjunkit OTROLIGT MYCKET! Från 54 besökare till 1 besökare. Ja, vi har väll slut på ideér eller helt enkelt tappat intresset. Men efter Sommarlovet kommer vi nog blogga för fullt igen! (hoppas jag..)
Eller aa, men alla har fullt upp nu på lovet så aa.
Puss! /C

I'm (typ) back on the Track!

Eller aa, inte riktigt. Skulle bara göra ett inlägg så ni har nått att läsa iaf ;)
Brukar du dra över lite Mascara även om du ska gå o bada? Du kke träffar nån snygging? ;) Men då är det väll kul om mascaran håller?
Så här är ett litet Bäst i Test för vattenfasta Mascaror!
(testet är från en tidning..)

Det är 5 Mascaror. Och vi börjar med den sämsta!
Och det finns 2 Mascaror som har lika mycket poäng.
Från Tidninger "Frida" så fick mascaran Maybelline, The Falsies Volum Express Waterproof: Betyg FFF. Kostar: 139
Kommentar: Jag gråter och gråter och mascaran stannar kvar utan att rinna ner på kinderna. Dock klibbar den ihop sig lite för mycket för att jag ska se ultimat snygg ut när jag är ledsen. Och det måste man ju kunna få vara!

Sen har vi en mascara med lika mycket poäng.
Isadora, Build-up Extra Volume! Betyg från "Frida" Betyg: FFF.
Kommentar: Här blir mascaran verkligen utsatt för något som i det närmaste liknar en hög tryckstvätt. Inget rinner ner på kinderna, dock klibbar fransarna ihop efter behandlingen.
(Och när dem skriver efter behandlinger så har dem testat mascarorna för olika saker.) Kostar: 115 kr
Lumene, Blueberry Curl Betyg från "Frida" Betyg: FFFF.
Kommentar: Luftfuktigheten är total men mascaran sviker mig inte. Inte ens då lite regn droppar ner från växterna in i ögonen och jag smetar bort dropparna med fingret. Kostar: 115 kr
L'Oreal,, Volume Million Lashes, Betyg från "Frida" Betyg: FFFF.
Kommentar: Det är ingen lätt match den här mascaran får, och jag kan inte säga att resultatet förblir enastående efter att jag doppat huvudet i akvariumet. Men det är mycket bättre än vad jag och säkert någon annan hade förväntat sig. Kostar: 169kr
Och nu den sista och BÄSTA VATTENFASTA MASCARAN!
Max Factor, False Lash Effect. Betyg från "Frida" Betyg: FFFFF 
Kommentar: En hel hink vatten över huvudet och efteråt syns inte ett spår av att de stackars ögonfransarna utsatts för något så traumatiskt. Fantastiskt!

Då fick ni lite tips på bra vatten fasta mascaror. Som ni kanske märker så har tidingen Frida gjort olika tester. T.ex som att dem stoppade huvudet i ett akvarium, hällde en full hink vatten över huvudet, göra så dem gråter, gå i en regn skog och spruta med vatten pistol!
Jag tycker dock att dem borje gjort samma test på mascarorna. Jag menar, gråta och hälla vatten över huvudet är inte ens lika?
Aja,
Puss!


BLOGGPAUS!

Vi vet inte hur lång tid det kan ta, men det tar den tid de behöver! 
Just nu är det såhär! Så aa, det är bara gilla läget! BLOGGPAUS

PEACE MÄNNISKOR!





Fy

på oss! Att vi inte har skötit om bloggen rätt, inte bra! Men idag ska det bli riktigt fint väder tror jag. Och då blir det inte mycket tid till bloggen, sen resten av veckan har jag ingen möjlighet att blogga alls! Så då hoppas jag att jag får stöd av "C"! Men nu tänkte jag tvätta håret och fixa lite!

Varför jag heller inte har bloggat är för jag inte har haft någon lust, och vet inte vad jag ska skriva! 
Om ni har något ni vill läsa mer om? SKRIV KOMMENTAR! Eller vad som helst, så VI får veta det!



Träning

outfit, när man tränar så vill man också känna sig fin och det är absolut inte omöjligt det finns en massa märken som är specialgjorda för just träning som t.e.x Nike
min bästa sport butik är helt klart Stadium, jag älskar deras stora sortiment och utbud av kläder skor osv!
på stadium hittar man något till alla känns det som & deras rea är den bästa! Snygga kläder/skor (märkes kläder) till kanon bra priser just love it!
Våga vara färg även när du tränar, jag älskar att ha starka snygga färger på mig när jag tränar också det är liksom en del av grejen känns det som!

"Var mån om din hälsa, då medföljer resten"


Mascara rätt!

Nu till sommaren är det bra att ha en mascara som verkligen fungerar på topp i alla lägen nästan i alla fall!

På det heta festerna vill man helst inte att bästisen till ögonfransarna ska svika en, right?
Så jag har plockat ut ett hett tips som jag använder mig av & har gjort det ungefär sen julas:

Mac Factor Xperience

En underbar mascara i perfektion! Max längd inga klumpar & massa volym! Det räcker med att man penslar några gånger och får jätte fina markerade ögonfransar längden är perfekt och det är sjukt hur långt det kan bli om man verkligen vill ha massa längd, volymen finns också där utan klumpar! Har aldrig fått en klump av den mascaran och tänk på att det är sen julas jag börja använda den. Min börjar snart ta slut så det är dags för en ny snart. Och jag tänker helt klart köpa Xperience då den står högst upp på min lista, så sjukt awesome! Den bästa mascaran jag haft!!
Mascaran har även en ny mousseformula eller ny & ny men den har mousseformula! Och jag är så klockrent nöjd så det finns inte! ♥

Max Factor Xperience Volumizing Mascara ett riktigt hett tips!
Kostar mellan 100-200:- (om jag minns rätt) lite olika i olika affärer ;)



Städa städa städa, ja just det träna var det ja!

Nu hart jag städat.. Eller det gick lite segt i början så jag tränade ist vart många situps, bänkpress och sånt nödvändigt ;) sen kom städningen igång också skit tråkigt när man håller på men nu är det riktigt skönt att få ha det gjort o allt! Härligt! Just nu gör jag ingenting så passade på att blogga!

Har precis druckit upp värsta goda smoothien :D älskar smoothie! Så nu vet ni det också,, Intressant?

nej usch vilket tråkigt inlägg!

BYE

Städa

står högst upp på mitt schema idag! Vädret är tråkigt men ändå ganska svalt & skönt.. 
Hoppas att "C" börjar blogga snart igen, för jag har inte så mycket att skriva om just nu! Visst har jag massa idéer på G men de är snart det. Jag har fortfarande en bloggpaus tills jag kommer igång på riktigt igen! Så ni vet..

"FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF" 


Fash Fashi Fashion

Fixa kändis stilen

Kändis: Tyra Sjöstedt
Blogg: Tyras
Klänning:Nelly's
Pris: 399:-


Bild från Tyras blogg! ^






Bild från Nelly


Varför?

Jag inte bloggat på ungefär hela veckan är för jag har vart på universums bästa dansläger!

Så thats why ;)
Men nu är jag back in buisness 
för en nystart!

Men om vi inte uppdaterar så mycket är för att vädret just nu är kanon! Och det är sommar man ska va ute och ha det kul sola bada, allt! :D

Men aa, återkommer me fashioooon


RSS 2.0