Kost & träning.

(Jag vet att uppdateringen har varit... vad ska man säga? SÄMST! Men nu är vi smått back on the track, vi bloggar när vi känner för det och aa vi har faktiskt ingen ursäkt, men nu kör viiii!)

Hej igen, länge sedan! Hoppas allt är bra med er här är det kanon. Jag fick värsta blogg suget precis när jag höll på och träna! Så avbröt träningen för några minuter att blogga, visst är jag snäll? ^^ Hihi.

Men jag har gjort en ny kategori som förut gick under namnet "Hälsa ♥" men jag kände för att byta till ett nyare namn så det fick bli "kost & träning." (hoppas det var ok "C") men ni vet lika väl som vi att röra på sig är jätte viktigt i vardagen och att inte få i sig så mycket skräpmat som kan vara snabbmat, läsk, godis & chips. Det är okej att ta lite ibland som fredagsmys tillexempel men inte hela tiden!

Men om man vill träna lite inför beach 2012 så tycker jag att man ska göra träningen till en rolig sak, inte bara för att man måste!

Men nu ska jag fortsätta med min egen träning ;)

Bye

/F

Hejs!

Nu när jag ändå sitter här vid plåtburken tänkte är det väl lika bra att passa på och skriva några rader! Idag har jag inte gjort så mycket skola sedan träffat lite fint folk vart med dem. Sen vart det hemväg ;) jag känner att jag måste plugga lite men skriver lite först! *Blink* Detta inlägg känns något meningslöst men hej så seriös liksom!! Men jag orkar verkligen inte humöret är inte riktigt på min sida idag men men stay posetiv F!


Undra om ni ens tycker sånna här inlägg är intressanta... Det gör dock inte jag men uppdateringen måste ju vara uppe eller hur så snälla stanna och läs våran blogg! När vi är på blogg humör kan inget stoppa oss och det vet ni :D

/f

Här ska det stå en bra rubrik!

Hejsan, vad händer? :) Länge sedan jag blogga på riktigt men det kommer. Jag har inte så mycket att blogga om nu för tiden. Och denna vecka har jag verkligen inte haft tid men nu kör vi!
Idag gick jag och glodde lite på stan när vi hade lite tid över och en påse med riktigt grymma skor fick jag med mig, ska visa sedan har andra påsar också love love love! ♥
Men i alla fall idag så gick jag och kärade ner mig på baby avdelningen ska köpa något riktigt fint till en underbar människa och deras lilla liv ♥, jag älskar verkligen H&Ms baby kollektion. Någon som håller med mig på den punkten?
Så jätte fina saker åhhh aww aww aww! Jag köpte dock ingeting :( men jag la undan underbara under till lilla bebisen bl.a ett par vantar 2 tröjor och en underbart söt liten mössa! (detta inlägg skulle komma in på bloggen igår.)

Och idag när jag skulle titta hade de stängt och öppnade kl. 12, och vi var tvungna att dra oss så en H&M påse med underbara sötsaker fick man inte med sig hem ändå.. Said face :(

Jaja flera dagar kommer och nya möjligheter att handla till lille bebii ♥
Jag vart så kär i H&Ms kollektion så jag tänkte dela med mig av kärleken till kläderna, really enjoy!!


Åhh titta bara! En mössa med öron. Hur ballt är inte det? Kärlek!!

H&M 39:50:-



Sötsaker!

H&M 29:50:-


STORT HJÄRTA PÅ DESSA SKOR, så himla söta! :')

H&M 79:50:- (kolla det priset, ingenting!)
Som ni ser älskar jag öron inspirerande kläder.
Gud vilken söt mjukis jacka, tycker ni inte?

H&M 149:-



Och något till den lille herren.

H&M 149:-



Åhh vad fin tröja! Tänk att få se denna på en bebis, naaaw :)

H&M 149:-



Sådan mor sådan dotter. En jätte fin jacka, lite som de moderna rid jackorna.

H&M 249:-



Super söta raggisar till henne.
H&M 39:50:-

Hoppas att detta räcker orkar faktiskt inte kika efter mer kläder och sötsaker, men håll med om att man får ett leende på läpparna när man ser dessa små saker? LOVE! ♥




DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA




Ta tid, ta rum, sitt ned, lyssna, verkligen lyssna, och sprid vidare, till allt, till alla, nu. ♥

Vad

kommer ni köra på i höst snälla ge oss svar! Detta underlättar för oss mer än ni tror för om ni berättar så vet vi även vad vi ska blogga om mera och vi kanske vet vart exakt den efterlängtade tröjan t.e.x finns som bara måste finnas i din garderob?
Så var inte rädd skriv ut exakt vad du vill ha i höst i kommentarsfältet i klädväg skor, accessoarer, väskor & skor såklart!

Själv så har jag ingen riktigt bestämd höst garderob ännu. Men det kommer väll, jag har några saker som måste införskaffas som ni kommer få se när de är införskaffade ;)
Nu för tiden här jag problem med att få ihop långa inlägg som är liksom "läsvänliga" men det kommer väll det också snart! Men glöm inte att ge oss en massa svar i kommentarsfältet nu absolut alla svar är välkomna! Skriv så händerna brinner, hihi :D

Nanana

♥Hihi, hello! Allt fint med er? Här är det bara bra :) Idag har jag inte gjort så mycket hade skola osv osv. Nu sitter jag här och aa, haha är det någon som har sett filmen RIO? Jag har inte sett den men fastnat för deras ur sköna låtar!! Detta är min favorit, och hur söta får dom bli! Aww säger jag bara jätte gulliga små djur i en film som kör på ur härliga låtar, det är det jag kan om denna film. Har som sagt inte sett den men den här låten är så klockrent svängig man får gung i kroppen direkt! :) Super tänk att en låt kan göra oss människor så glada? Eller tvärtom men men. Vad har ni för favorit låtar och vad lyssnar ni helst på för musik?

Detta kanske inte är min favorit låt direkt men håll med om att den är riktigt bra? Söt i varje fall! ♥
HAPPY FACE "c" is back on the track! I♥U "c" ♥

Har varit i Sthlm hela dagen så har inte kunnat blogga.

Men jag köpte ett par Dans skor och ett par örhängen:
Dem e snyggare irl och det ser ut som om jag har biggo fötter ;)
Och sen typ Kors örhängen. Så snyyyyyggt med Kors och Ugglor i Höst!
Pussie!
Bloggar mer imorrn hoppas jag ;))

RapunzelofSweden

.com är en bra sida med löshår/extensions och höstens trend våg: Fjäder extensions !
Hårförlängnings Produkter - #ROSA CLIP-IN FJÄDER HÅRFÖRLÄNGNING, 45CM
Det finn rosa, och alla Fjäder extensions kostar 99:- Och ni ser fjädern där uppe? den stora? Dem finns i olika storlekar!
Hårförlängnings Produkter - #LILA CLIP-IN FJÄDER HÅRFÖRLÄNGING, 45CM
Lila e LUNGT! min favorit!
Dem har även Europeiskt Äkta Löshår.
Det finns clip on set. Dem kostar 1 490:-
EUROPEISKT ÄKTA LÖSHÅR - #6 EUROPEISKT ÄKTA LÖSHÅR - CLIP ON SET, 50CM
Och det här är då ÄKTA. Vilket kan va liite äckligt tycker jag men...
LÄNK TILL HEMSIDAN
Lite tips från meej "C"

Hey you!

Nu har ännu en vecka gått och snart dukar vi upp för en mysig GRILL LÖRDAG! Mumsiii! Vilket jag verkligen ser fram emot för magen kurrar..
Denna vecka har vart ganska skön ändå allt flöt på i normal takt! Men min dåliga uppdatering behöver vi inte ens prata om ;)) skönt att "C" is back on the track!


PUSS
/F

Måste inskaffas i Höst/vinter !

Har kollat på nätet nu och här är några av mina Favoriter som måste köpas!
Dilba Jacket 599 kr Från Gina
Blir inte så stora bilder, Men den Klassiska Pippi tröjan! Ska lungt köpa en sån FAST i mörkblå istället för  vit.
299 kr Från Gina (länk ovanför)


Myysig vin röd mössa som måste inskaffas ! 59 kr Från Gina.
Min absoluta favorit Färg i höst är Vinröd som ni kanske märker ;) Men har provat den här tröjan på Gina, och då tyckte jag inte att den satt så bra, men nu har jag bestämt mig att jag måste köpa den ändå !
149 kr Från Gina ! Älskar deras nya kollektion ! :D
Puss & Kram

Shopping

Har kollat runt lite på nätet och det är ju snart höst! Även om Solen strålar i lilla Nynäshamn ;) Men det kan vara bra att förbereda sig. Jag har t.ex köpt en halsduk från Gina!
Var och shoppade för inte så länge sen så ni får bilder på det jag köpte:
Jag köpte ett gulligt uggle halsband. Gud vad det är populärt med Ugglor i år!
Och min FAVORIT! En Stooooor mysig Halsduk! Alla borde köpa sånna i år. Grymt mysig.
Sen så köpte jag ett par blommiga strumpbyxor men dem har gott sönder nu... :(
"C" Is back on the Track

RSS 2.0