Min Favvo väska?

Chanel väskan 2.55
Chanel 2.55 väskan tycker jag är Grymt snygg och väldigt vacker! Men den är ju dock så dyr!! Vet tyvärr inte priset för den finns nog inte att köpa i affär i Sverige, Isf genom internet  men men..
Funktioner med denna väska:

(Ps. Chanel är en person. Eller hon heter Coco Chanel.)
  • Fodret är vinröd färg motsvarar färgen på uniformerna på klostret där Chanel växte upp.
  • Det finns en dragkedja fack på insidan av den främre luckan. Det är där Chanel ryktas ha lagrat hennes kärleksbrev i sin ursprungliga väskan.
  • Baksidan har en back utanför lock för förvaring av pengar.
  • Chanel inser att moderna kvinnor behövde ha händerna fria och samtidigt delta i sociala funktioner designat en dubbel rem kedja axeln, något i downmarket produkter gemensamt, men sällsynt i lyx kretsar på den tiden. Kedjorna var fast med läder-trådad kedja läggas fast öljetter. Den förvaltare av klostret hon växte upp på att hålla nycklarna på deras midjan dinglar från samma typ av kedjor som 2,55 kedjorna axelrem. []
  • Väskan kom ursprungligen med en främre lås kallas "Mademoiselle Lock" (med hänvisning till Coco Chanel aldrig gifta sig). Sedan 1980-talet, kan versioner även levereras med lås i form av en dubbel CC logotyp. Dessa kallas "Classic Lappar". []
  • Väskan har ett quiltat diamant eller fiskbensmönster på utsidan.Med hjälp av en rakstygn ger detta påsen form och volym. [] Mönstret tros ha inspirerats av flera källor: genom jockeys "rida rockar, de målade fönstren i klostret vid Aubazine, liksom av kuddar i Chanels Paris lägenhet.
(Källa)

Jag tycker att väskan är grymt snygg och väldigt vacker! STORT Hiss! Men den är säkert JÄTTE DYR om man nu vill ha den Äkta väskan. Alltså lite Diss.

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, Men om ni vill veta något Speciellt så kanske jag kan svara på det :)

PUSS!



COMMENTS
Postat av: Anonym

genom en annan blogg =)

gör du ikväll då?

2011-06-19 @ 22:22:25
URL: http://alinah.se
Postat av: Alina

kommer inte ihåg faktiskt hehe:) kram

2011-06-20 @ 11:48:29
URL: http://alinah.se
Postat av: Alina

ska nog bara ta det lugnt ikväll =)

2011-06-20 @ 11:48:47
URL: http://alinah.se
Image and video hosting by TinyPic
Namn:
VIP?

Mail:

Din blogg:

Kommentar:

RSS 2.0